2016-2018

Proiect ”Complex de Servicii de integrare socio-profesională pentru persoane vulnerabile la Mediaș„. Partenerii proiectului sunt Primăria Mediaș prin Direcția de Asistență Socială și Habitat for Humanity România, organizație cu misiunea de a eradica locuirea sărăcăcioasă. Co-finanțarea proiectului este asigurată de Consiliul Local și Primăria Mediaș, municipalitatea punând la dispoziție o clădire in vederea reabilitarii si un teren in vederea construcției locuințelor sociale. Finantator: Fundațiile Velux Danemarca.

2015

Competiția NESsT pentru Întreprinderi Sociale 2015- aplicatia Your Choice Your Project- 2.000 Euro pentru dezvoltarea structurii de economie sociala. 
Finantare ING bank- proiectul „Te iubim!Intoarce-te printre noi”, in valoare totală de 10.800 euro. Proiect in care un numar de 5 copii diagnosticati cu autism vor parcurge timp de 10 luni un program de terapie ABA, la un centru specializat din Sibiu.

2010-2013

Proiectul ”Servicii sociale integrate şi formare vocaţională pentru persoane cu dizabilităţi, asociația având calitatea de partener”. Obiectivul proiectului- Creşterea accesului pe piaţa muncii pentru persoanele cu dizabilităţi prin crearea unui cadru formal fundamentat ştiinţific de EVALUARE, ACTIVARE, ACREDITARE şi ACCESIBILIZARE. În contextul abordării problemei „dizabilităţii” din perspectiva „abilităţilor” proiectul a propus elaborarea şi implementarea unui model adaptat de evaluare a restantului funcţional (capacităţii de muncă) şi facilitarea formării, certificării şi angajării pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi.

2006

Proiectul „Accesibilizarea pieţei muncii pentru persoanele cu handicap” finanțat de ANPH. Proiectul şi-a propus ca pentru o perioadă de 8 luni să pregătească un grup de 15 tineri şi adulţi cu dizabilităţi pentru slujbă plătită în meseria de lucrător în tâmplărie.
Proiectul „Centrul de instruire, formare şi perfecţionare profesională a persoanelor cu handicap” finanțat de ANPH. Scopul proiectului a fost dezvoltarea modulului de instruire vocaţională a tinerilor şi adulţilor cu dizabilităţi din Centrul de pregătire pentru o viaţă independentă Speranţa Mediaş. Acest proiect şi-a propus instruirea vocaţională a 20 de beneficiari în atelierul de lumănări şi în atelierul de ambalaj, precum şi îmbunătăţirea serviciului de ergoterapie prin crearea unei grupe de 8 tineri cu dizabilităţi severe.